Kurum Adı : Fatih İlkokulu
Telefon : 344 714 1100
Faks : 0
WEB Adresi : http://goksunfatihio.meb.k12.tr
Adres : Harbiye Mah. Prof.Dr.Mehmet SAĞLAM Bulvarı. Gültekin Cad. No1 Göksun /Kahramanmaraş

VİZYON
Oldukları gibi kabul edilip değer verilen, ailelerine,ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerinin ancak iyi eğitim aimarı ile mümkün olacağının farkında olabilen bireyler olarak yetiştirmek ve okul olarak emsalleri için çevresinde örnek, eğitimin yükselen değeri olmak.

MİSYON
Öğrencilerimizi; Milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş, Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir. İ L K E L E R İ M İ Z . "Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir" .. "Öğrenciler bütün çalışmalarımızınodak noktasıdır ve amaçlarımızın temelini oluşturur" ... "Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uydu- racak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz."

Öğretmen Sayısı : 28
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 680
Öğretim Şekli : İkili İlokul öğle, Ortaokul sabah
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Sabah ders başlangıç:05:50 Sabah ders çıkışı :12:40 Öğle ders başlangıç :12:40 Öğle ders çıkışı :17:40
Derslik Sayısı : 12 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kaloriferli.

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 91 km. uzaklıkta. İlçe merkezinde Otogarın doğusunda(arka giriş kapısı)
Ulaşım : Kahramanmaraş-Kayseri, Elbistan-Göksun kavşağından 150 metre doğuya gidip kuzeye dönülerek okulumuza ulaşılabilinir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Göksun ilçe merkezinde bulunmaktadır.Otogarın doğu kısmında bitişiktir.(Otogar arka giriş tarafı)

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR